Η Stevia REB καλλιεργείται ευρέως για τα γλυκά της φύλλα, τα οποία είναι η πηγή των προϊόντων γλυκαντικών που είναι γνωστά γενικά ως stevia. Οι ενεργές ενώσεις είναι διάφοροι γλυκοζίτες στεβιόλης, οι οποίοι έχουν 220–250 φορές τη γλυκύτητα της ζάχαρης. Είναι σταθερή υπό θερμότητα και σε ευρύ φάσμα συνθηκών pH. Η Stevia REB M είναι διαθέσιμη σε 95%.
EC αριθμός: 611-696-6
Μοριακός τύπος: C56 H90 O33
CAS αριθμός: 58543-16-1
Αυτή η ενυδατική κρέμα gel χωρίς λάδι με αποκλειστικό βιοζυμωμένο αλόη και υαλουρονικό οξύ διεισδύει βαθιά στην επιφάνεια του δέρματος - για ενυδάτωση που φτάνει σε περισσότερα από 10 στρώματα βάθους* και παραμένει ενεργή για 100 ώρες, ακόμη και μετά το πλύσιμο του προσώπου σας.